in

Kes Adam. Ini Luahan Fizo Omar Buat Ramai Wanita Jadi SAYU

Semoga Tiada Lagi Kes Saiko Sebegini Terjadi. Nauzubillahminzalik. Al Fatihah.

Kes Adam. Ini Luahan Fizo Omar Buat Ramai Wanita Jadi SAYU | Kisah viral bayi Adam disumbat dalam peti ais telah menarik beberapa artis untuk memberi pendapat. Ini luahan Fizo Omar yang buat ramai wanita jadi sayu.

SEDIH BERCAMPUR GERAM

Sedih bercampur geram.

Sebak sya membaca kisah adik Adam ni dan bagaimana pula perasaan ibu bapa nya.tak dpt sya bayangkn bagaimana perasaan bila anknya meninggal dunia dan diletakkan dalam peti ais oleh pengasuhnya sendiri.

Ya Allah kejamnya! Apa salah bayi tu,dan kenapa sampai boleh mati tak kira lah sama ada terbunuh ataupun tak sengaja, tapi hakikatnya adam dah xde.

Anak saya Maryam di gigit nyamuk pun sya risau n kesian kan dia apatah lagi dapat tahu anak sudah meninggal dan disumbat di dlm peti ais.Apa yg kita sama2 boleh bantu adalah terus berdoa agar kedua ibu bapa Adam kuat dan tabah menghadapi Ujian dari Allah ini.Ujian yg diberikan ini adalah berdasarkan kekuatan hambanya.

Mungkin selepas ini boleh pertimbangkan utk nak menghantar anak ke rumah pengasuh, tapi bagaimana pula buat ibu yg berkerja dan terpaksa berkerja utk menampung kos hidup?

Apa yg patut dilakukan, mungkin anda boleh suarakan di sini.

Sebelum itu sama2 lah kita sedekah Al fatihah buat bayi surga ini..

Al fatihah…

Sumber: IG Fizo Omar

LUAHAN ARTIS LAIN

FarahDhiya pula meluahkan ketidakpuashatiannya terhadap pengasuh dengan menulis di laman Instagramnya, I’m so gonna take care of my own kids one day even if I have to drag them to work tak kisah lah coz I’m so not gonna leave them in any rumah pengasuh. FULLSTOP. #banyakoranggila

Wani Hasrita pula menyatakan kejutan yang amat sangat dengan berita tersebut.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Jenazah Selamat Dikebumikan. Ini Pesanan Ayah Adam Kepada Semua Buat Ramai SEBAK

Peguam Negara MUKA BERUBAH Bila Tau Identiti Hakim Yang Bicarakan Kes Najib