in

Kenali Lelaki Dengan Hanya Melihat RAMBUT. Ramai Wanita TERKEJUT Lepas Baca

Ada Yang Terkena Tak Dengan Fakta Ni ?

Kenali Lelaki Dengan Hanya Melihat RAMBUT. Ramai Wanita TERKEJUT Lepas Baca | Khalifah Mail Online – Semua lelaki ada rambut dan bila ada rambut, pelbagai jenis style yang digunakan untuk tampak hensem. Hehe. Jom baca 16 sifat lelaki berdasarkan gaya rambut mereka. Ramai wanita terkejut lepas baca. Boleh check gaya rambut bf, adik, abang, suami, pakcik ke atok ke lepas ni ye…

1) RAMBUT LURUS
– bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan berpotensi dalam bidang kesenian.

2) RAMBUT KERINTING TEBAL
– kurang bijak, degil, cenburu kuat, romantik, banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung,

3) RAMBUT KERENTING NEGRO
– bijak, ego, cemburu buta, romantik , memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG
– bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
– bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT
– bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang,ego, dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG
– kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

RAMBUT TEBAL
– bijak, degil, cemburu, romantik, kasar, banyak kawan, dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT
– sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.

10) RAMBUT BERUBAN
– kurang bijak, suka termenung, sosial sikit, berfikiran terbuka dan pandai selesai kan masalah diri. (additional ..++)

11) RAMBUT MOHICAN/PUNK
– pembersih, suka menyapu sampah, memberus kasut dan membersihkan sawang. amat sesuai di buat suami mahupun pembantu rumah.

12) RAMBUT BOTAK
– open-minded, senang dipandang terutama diwaktu malam tanpa menggunakan topi keledar ketika membawa motor mahupun mesin pemotong rumput. Celik ‘IT’ orang nya..

13) RAMBUT ALA ‘ZAIBO’
– sesuai bekerja menurap jalanraya dan menyapu jem pada roti. ‘Accident-prone’ e.g kepala selalu jadi target ketika bermain bola kerana kes salahtafsir.

14) RAMBUT PALSU
– bersifat pendusta, pembohong dan buta ‘IT’ . Suka menabur janji dan amat jarang menabur wang di tepi-tepi jalan.

15) RAMBUT ALA ‘PUA CHU KANG’
– don’t play-play with this category haah..!! he will hentam you, you know? kenaper?? tak percayaee??

16) RAMBUT ‘RONALDO’
– rambut ala si ‘pekan’ dlm citer Batu belah batu bertangkup. Lelaki jenis ini suka mencuri ikan goreng di rumah. dan bermain bebola ikan sebagai hobi ” saja suka2….sekadar hiburan……..

Ada yang betul ada yang salah. Takyah la caya bulat-bulat mende ni. Sekadar hiburan je. Kalau betul tu nasib la. Jangan lupa kongsikan.

Sumber: Pawervirall

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Jam 230 Pagi Dengar Budak Menangis Macam HISTERIA. Bila Buka Pintu Tak Sangka Rupa2nya…

ALLAHUAKBAR. Doktor Temui Surat Wasiat TERAKHIR Seorang Ibu Dalam Beg Tangannya. MENGEJUTKAN