in

Bunyi SERAM Dari Langit. Kemudian SESUATU Jatuh Dari Langit Buat Penduduk CUAK

Subhanallah. Tiada Yang Mustahil Di Bumi Allah Ini.

Bunyi SERAM Dari Langit. Kemudian SESUATU Jatuh Dari Langit Buat Penduduk CUAK | Penduduk di sebuah kampung seram bila dengar suara aneh dari langit. Lebih mengejutkan apabila “sesuatu” jatuh bertimpa-timpa dari langit. Semua terus jadi cuak. Allahuakbar. Ada video dan gambar2.

RIBUAN IKAN JATUH DARI LANGIT

Satu kejadian pelik telah berlaku di mana Bandar Honduras Australia telah dihujani dengan beratus-beratus ikan dari langit. Kejadian ini telah disaksikan hampir 700 orang penduduk di situ dan lantas mereka terus jadikan ianya video online.

Seperti sebelum-sebelum ini, kita sering mendengar tentang kisah berlakunya hujan batu. Tetapi kali ini kami ingin tunjukkan kepada anda mengenai hujan luar biasa yang telah berlaku di Australia.

Apa yang luar biasanya, hujan tersebut bukan hujan air semata-mata tetapi boleh dikatakan sebagai hujan ikan. Macam pelik, tetapi ini adalah kisah benar.

Lokasi kejadian pelik ini berlaku Lajamanu di Wilayah Utara, mempunyai populasi penduduk seramai 669, telah menyaksikan beratus-ratus ikan pelik yang bewarna putih dan kecil jatuh dari langit semasa hujan yang kebanyakannya masih hidup. Jangan lupa menonton video Hujan Ikan Di Honduras Australia di bawah. Subhanallah!

Pakar cuaca di Australia percaya ikan pelik, Spangled Perch, disedut dalam ribut petir sebelum jatuh ke atas bandar kecil itu.

Mark Kersemakers, peramal cuaca di Biro Meteorologi Australia, berkata: “Ia boleh melayangkan ikan pelik itu sehingga 40,000 hingga 50,000 kaki di udara.

Ia adalah kali ketiga dalam tempoh kurang daripada 30 tahun Lajamanu dihujani oleh ikan yang jatuh dari langit, menurut News Northern Territory, selepas laporan fenomena pada tahun 1974 dan 2004. (Sumber: Khalifah Mail Online via Melayukini)

Video Ikan Jatuh Dari Langit

Loading...

Comments

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Kontroversi Program TVET. Ini Tindakan BERANI Nurul Izzah Buat Ahli Umno Terlibat CUAK

Misteri Ular Bidar Yang Mendiami Tasik Kenyir Igauan NGERI Pemancing. Ada Video.