in

Pakai BENGKUNG Ketika Bersama Suami. Apa Terjadi Amat MENGEJUTKAN

Sesiapa Yang Berminat Boleh Cuba InsyaAllah. Kongsikan.

Pakai BENGKUNG Ketika Bersama Suami. Apa Terjadi Amat MENGEJUTKAN | Khalifah Mail Online – Seorang isteri telah berkongsi pengalaman memakai bengkung ketika bersama suami. Apa yang terjadi amat mengejutkan. Allahu. Tak sangka. Boleh baca dan kongsikan. Semoga bermanfaat.

PERKONGSIAN PEMAKAIAN BENGKUNG

Maaf min soalan sy agak sensetif.sblm tdo sy akan memakai bengkung perut.hari tu masa sy tidur suami ajak bersama tanpa sy buang bengkung tu.dan suami kata miss v jadi ketat sgt.

Sejak tu suami suka sy pakai bengkung ketika bersama.bengkung tu bg ketatkan miss v ke.mcm x da kaitan.hsben kata sedap dia jauh beza.

Maaf jika soalan agak pelek. Setahu sy bengkung hya utk kecutkan perut. Tlg siarkan ya min. Tqsm

KOMEN BALAS NETIZEN

1. Persoalan saya la…klo kite setubuh pakai bngkung xsesak nafas ker…bngkung tu kan ketat klo dipakai….pelik tu blh ketat kan rahim…blh cuba ni…😁😁😁…silap ai bulan suami saya post dlm krt pulak..”isteri saya mninggal..bab sesak nafas bila setubuh..knonnye nak ketat…die pon try pakai bngkung,,,last2 da xbernyawa isteri saya….

2. Bengkug tu bukan utk kempis kan perut shj…klau pkai cara betul…peranakan yg jatuh bole naik balik…dah tentu akn ketat….sbb tu ibu2 dlm pntg dgalak kan pkai bengkung..bkn semata nk kempiskn perut…nk.jge peranakn jgn jatuh…bila peranakn jatuh kita punya miss v akn longgar..maka trjadi kentut angin dbhgian miss v…mula la hubungan kelamin pun dingin..open ur mind ibu2..☺jgn tahu pkai tp xtahu kelebihan brbengkung….w’hualam…

3. Sbnrnya.. bila pkai bengkung boleh simpan lebihan lemak sana sini tu. So , bila pkai bengkung nmpk body ada shape skit kat pinggang tu.. encik suami dia tgk lbh tertarik lbh seksi laa.. sedap mata mandang.. tp saja le tu dia ckp lbh ketat dari biasa saja dia nk soh wife dia pkai kerap2 skit bengkung tu…. hihihihihi… ayat kena manis ..😅😅😅

LAGI KOMEN BALAS NETIZEN TENTANG BENGKUNG


Sumber: KRT

Comments

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

Comments

comments

Ketika Bincang Fatwa. Ini Nasihat Raja Perlis Kepada Dr Maza Buat Ramai TERKESIMA. Allahu.

Status FB Terakhir Cikgu MRSM Yang Maut Buat Ramai Anak Murid SEDIH